Lapajánló
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló

A Remény e heti száma ismételten sok érdekes olvasnivalót tartogat. Barangolunk a képzőművészet világában, majd hitünk tanításának egy újabb szeletét ismerhetjük meg közelebbről Albán József Miatyánk és Hrotkó Géza A lelkipásztor válaszol rovatában.

Egy kedves történetet – Megszentelt életek Isten tenyerén -, egy kis részletet a mindennapokból tár fel előttünk Lőrincz Sarolta Aranka két fiatalról, majd lapunk főszerkesztője, Herdics György osztja meg gondolatait Rohan a szív címen, melyben mindenki saját életére ismerhet.

Boócz Ferenc, lapunk külső munkatársa egy szép családi eseményről számolt be, egy 60 éves házasságba nyerhetünk bepillantást. Monka Zsuzsanna írása pedig a “Hitbeli nyugalomról” szól.

Sor kerül egyéb hazai és külföldi hírekre, beszámolókra is.

A Mit mondanak a paragrafusok rovatban Kamoncza Márta, a Remény jogásza válaszol egy olvasói kérdésre. Lesz liturgikus naptár olvasmányokkal és homíliával, gyermekrovatunkban sok szép gyermekrajzot találunk, nem marad el a keresztrejtvény, közöljük olvasóink leveleit, végül pedig Böjte Csaba gondolataival zárul az újság.