Lapajánló- a Remény idei 1. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 1. száma

A Remény katolikus hetilap a 2017- es évben is sok érdekes, tartalmas, lélekemelő olvasmányt kíván nyújtani olvasóinak.

Az új év első számában egy kis művészeti ízelítőt kapunk, Fodor Mária segítségével körbejárunk egy festményt, mely a Háromkirályok imádása címet viseli.

Előttünk van még sok-sok üres papírlap, amit saját tetteinkkel, szeretetünkkel kell teleírnunk“– olvassuk Jakubecz Márta újévi gondolatai között, Juhos Imre spirituális pedig a karácsony igazi fényére mutat rá még egyszer.

Urunk megkeresztelkedése napján Molnár Tamás atya szól homíliájában hozzánk.

Sárközi János “Akit a mennyben is megkoronáztak” című írásában IV. Károlyról tudhatunk meg többet, Mosonyi Marianna pedig Jézus toleranciájára irányítja figyelmünket.

Olvashatunk a jogos önvédelemről.

A hetilap beszámol a nagycétényiek karácsonyáról, 2016 utolsó fatimai imatalálkozójáról Bodollón, s a lévai Zachár Ádám- emléknapról. A Levelet kaptunk rovatban az adventi várakozás mozzanatait idézhetjük fel még egyszer az olvasói levelekben.

Testi- lelki egészségünkben – olvasói kérdésre – a pajzsmirigy- és reflux- betegségekről lesz szó. Válaszol: Dr. Kiss László.

A Kuckó gyermekrovat a komáromi Marianum Egyházi Iskolaközpont és Gímesi Alapiskola hittanosainak munkáit közli. Lesz téli könyvkínálat, Gondolkodó, s végül a Léleksimogatóban Dr. György Attila gondolataival zárul az újság.