Lapajánló- a Remény idei 15. száma

Lapajánló- a Remény idei 15. száma

Remény 15
A Remény 15. számában a vasárnapi evangélium kapcsán Bozay Krisztián keresi a választ a kérdésre: Szeretni – de hogyan?
A továbbiakban olvashatunk többek közt a vatikáni gyűjtésről az Ukrajnában élők megsegítésére, a nagyváradi 22. Egyetemi Pasztorációs Konferenciáról, dr. Király Kornél budapesti lazarita lovag előadásáról Léván vagy az elhunyt Szalay József atya végső nyugalomra helyezéséről.
„…miképpen mis is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek” – folytatódik Albán József Miatyánk rovata, majd megtudhatjuk, mit jelent az irgalmasság fogalma a katolikus szóhasználatban.
Lesz Múltidéző „Felvidéki magyar jezsuita misszionáriusok Afrikában” címmel, Bikfalvi Géza tollából, majd a Lelki táplálék következik, szokás szerint liturgikus naptárral, a szentmise olvasmányaival, homíliával – ezúttal Gábor Bertalan tollából -, Csendkóstoló Jakubecz Mártával, s a feltámadás tanúiról elmélkedik Balga Zoltán.
Patay Péter a Fertő-táj Világörökség Egyesület által szervezett nagyheti lorettói zarándoklatról számol be, majd olvasói levelek következnek.
Lesz könyvkínálat és ajánló, Kuckó a gyermekek munkáival és Napraforgó a fiatalok számára. Nem marad el a keresztrejtvény, s a Léleksimogatóban Ferenc pápa gondolataival zárul az újság.