Lapajánló- a Remény idei 21. száma

Lapajánló- a Remény idei 21. száma

A Remény katolikus hetilap következő számában ismét betekintünk a nagyvilág és hazánk egyházi eseményeibe, majd Dékány Ferenc az erkölcsi döntés fontosságról, Németh Gábor pedig a betegség erkölcsi megítéléséről osztja meg gondolatait.

Müller Pétertől beszámolót kapunk Puskás Róbert Antal pálos szerzetes látogatásáról és előadásáról Léván, de olvashatunk a bacsfa-szentantali fatimai megemlékezésről is.

Csendkóstolóban Jakubecz Márta az elsőáldozók lelki felkészüléséről szól a felkészítő hitoktató szemszögéből, majd a Háló- táborban való részvételre invitál Kovács Ágnes Nem elég panaszkodni, tenni is kell  című írásában.

A hetilap olvasói ismét beszámoltak élményeikről, levélben osztották meg gondolataikat – ezeket közli a lap Levelet kaptunk rovata.

Az e heti számban Bartal Károly premontrei atya szól hozzánk homíliában, nem marad el a Kuckó, benne sok szép gyermekrajzzal, lesz Gondolkodó, továbbra is lesz gazdag könyvkínálat, illetve Jelenits István néhány bölcs gondolatával zárul az újság a Léleksimogatóban.