Lapajánló- a Remény idei 25. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 25. száma

A Remény következő számában az Ez történt rovat beszámolót ad többek közt a Nemzeti Összetartozás Napjának szovátai megünnepléséről, a királyhelmeci templombúcsúról, a sárospataki Pünkösdi Gyermektánc Találkozóról, illetve szó lesz a nemrégiben lezárult pozsonyi magyar szabadegyetem 2. akadémiai évéről.

Teremtett természetben Dékány Ferenc a kulturális agresszió témáját járja körül, a Gondolatok az erkölcsről rovatban pedig az öngyilkosság problematikájáról osztja meg gondolatait Németh Gábor.

Kincsesládában betekintünk a nagyszombati jezsuita iskolák történetébe Bikfalvi Géza segítségével, majd Szent Lászlóról emlékezik meg Blahóné Kamenár Gabriella.

„Nehéz ma szülőnek lenni”– veti fel a gondolatot Bodzsár Gyula, Alemayehu Aster pedig a még meg nem született gyermekek védelmében szól néhány szót.

Az olvasói levelek közt csíksomlyói beszámolókat közöl a hetilap, illetve olvashatunk a családpasztorációval kapcsolatos irányelvekről.

Nem marad el a liturgikus naptár vasárnapi olvasmányokkal és homíliával, lesz Csendkóstoló, ismét megjelenik Molnár Tamás atya rovata a Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszusra készülvén, továbbá lesz keresztrejtvény, gyermekrovat, s végül Léleksimogató.