Lapajánló- a Remény idei 33. száma

Lapajánló- a Remény idei 33. száma

A Remény katolikus hetilap következő számában Bertha Éva osztja meg gondolatait a hit megvallásáról és Istenbe vetett bizalomról, párhuzamot vonva Péter apostol és a mai kor embere közt.

Beszámolót kapunk a hagyományos CSEMADOK táborról, a horvátjárfalui Szent Joakim és Anna- ünnepségről, a nyitrai Szent László- emlékünnepségről és a cserkészek ipolynyéki nagytáboráról.

A Teremtett természetben a média árnyoldalaira mutat rá Dékány Ferenc Szellemi környezetszennyezés címen.

„Befogadni az úton lévőket…” – az irgalmasság cselekedetéről elmélkedhetünk a Gondolatok az erkölcsről rovatban Németh Gáborral.

A börtönőr címmel Horváth Károly atya vezet be az Apostolok Cselekedeteinek egy kiemelt fejezetébe, Mészáros Angelika kérdéseire pedig Bošňák András újmisés válaszol.

Mint megszokhattuk, nem maradunk vasárnapi olvasmányok és homília nélkül, továbbá folytatódik Gyürki László szíriai zarándoklata és Molnár Tamás atya rovata az Eucharisztikus Világkongresszus kapcsán.  

Az újságban helyet kapnak Bodzsár Gyula és Alamayehu Aster rövid írásai, valamint Templom Kata pszichológus tanácsai az együttműködő kommunikációhoz.

Lesz Kuckó, Gondolkodó, néhány érdekes programajánló és Léleksimogató.