Lapajánló- a Remény idei 35. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 35. száma

A Remény katolikus hetilap következő számában Albán József életünk jobbá tételéhez ad némi fogódzót, továbbá betekinthetünk a világ egyházi eseményeibe, majd beszámolót kapunk a makranci Szent István- napi búcsúról, az őrvidéki Nagyboldogasszony- ünnepről és a buzitai megemlékezésről.

Hitünk elmélyítéséhez segítenek hozzá Gyürki László és Dékány Ferenc írásai, majd folytatódik Dr. Kiss László tanulmánya Dobronoki Györgyről, a nagyszombati jezsuita egyetem első rektoráról.

A szeptemberi iskolakezdésről osztja meg gondolatait Jakubecz Márta; Mészáros Angelika a Kik- családtáborról, Medve Erika pedig a hitoktatók lelkigyakorlatáról számol be.

A Tanácsolóban Templom Kata pszichológus ad segítséget Isten lelki gyógyításának megtapasztalásához, majd a pozsonyi és a fülekpüspöki Szent István király- megemlékezésekről olvashatunk.

A héten sem maradunk vasárnapi olvasmányok, homília és liturgikus naptár nélkül, folytatódik Molnár Tamás atya Jöjjetek, imádjuk!– cikksorozata,  továbbá a lapunk közöl néhány értékes olvasói levelet, írást, lesz Kuckó, Gondolkodó és néhány figyelemreméltó programajánló.