Lapajánló- a Remény idei 36. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 36. száma

A Remény katolikus hetilap következő száma ezen a héten is sok figyelemreméltó olvasmányt kínál.

Értékes beszámolókat kapunk városaink, községeink kiemelkedő eseményeiről. Olvashatunk többek közt az ipolysági Szent István- ünnepségről, a dénesdi Segítő Szűzanya- búcsúról, a borsi új kenyér megáldásáról.

Betekintést nyerünk az inámi kegyeleti megemlékezésbe a meghurcolt papok, hívek és Lénár Károly pápai káplán tiszteletére, továbbá a fogyatékkal élők kovácspataki nyári táboráról vagy az ipolyszalkai katolikus Kalóztáborról is olvashatunk.

Hetilapunk ismét segítséget kínál hitünk mélyebb megismerésében, ezt szolgálja Amire hitünk tanít rovatunk, és nem maradnak el a vasárnapi olvasmányok liturgikus naptárral és homíliával- ezennel Bartal Károly Tamás atya osztja meg gondolatait az evangélium kapcsán.

Ismét lesz zarándoklat és elmélkedés az Eucharisztiáról, Csáky Károly pedig megosztja gondolatait egy Boldogasszony- kiállítás kapcsán. Ízelítőt kapunk a Nyitrai Egyházmegye hitoktatói számára tartott lelkigyakorlatából, és olvashatunk a balassagyarmati Szent Anna- búcsúról is.

Az olvasói levelek közt szintén sok értékes gondolatot és beszámolót találunk. Ismét lesz gyermekrovat, keresztrejtvény és néhány programajánló.