Lapajánló- a Remény idei 38. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 38. száma

Remény 38

Ismételten néhány értékes olvasnivalóra szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét.

Pió atya önmagát Istennek felajánló imádsága után rövid hírek következnek, többek közt a vatikáni hálaadó szentmiséről, amiért Teréz anyát a szentek közt tisztelhetjük, a londoni Szent István király-ünnepről, Marek Forgáč püspökké szenteléséről Kassán, illetve felvidéki iskolák tanévnyitóiról értesülhetünk.

Teréz anya életéről és szolgálatáról találunk egy kis összeállítást, majd Gyürki László Szent Pál menekülési helyére kalauzol el bennünket.

Jól gyóntam? címmel papok bátorítnak és osztanak meg velünk 10 jótanácsot a bűnbocsánat szentségével kapcsolatban, Pleváné Petrovics Éva pedig az irgalmasságról és annak elutasításáról osztja meg tapasztalatait a mindennapok egyszerű példáiból.

Folytatódik Dr. Kiss László, a Remény orvosának cikke a tejérzékenységről, majd idézünk Bíró László, az MKPK családreferens püspöke Hívom a családokat 2016 szeptemberében című leveléből.

Gyermekrovatunkban a legkisebbek munkáit közöljük, lesz Gondolkodó, Lelki táplálék vasárnapi olvasmányokkal, s végül Léleksimogató – Ferenc pápa gondolatiból idézünk.