Lapajánló- a Remény idei 40. száma

Lapajánló- a Remény idei 40. száma

A Remény katolikus hetilap e heti száma a következőket kínálja olvasói számára:

Az Ez történt rovat beszámol a világ és hazánk egyházi eseményeiről, köztük olvashatunk a komáromi Rózsaeső- imaestről vagy a buzitai templombúcsúról.

Csonka Ákos betekintést enged a zselízi Szent Jakab- plébániatemplom felújítási munkálataiba, Lőrincz Sarolta Aranka pedig a rózsafüzérről osztja meg gondolatait.

Csepp a tengerben című írásában Jeso Eszter Teréz anya lelkületére hívja fel figyelmünket, Alamayehu Aster pedig a tudományhoz és hithez fűződő tapasztalatai fölött elmélkedik.

Beszámolót kapunk a nagykaposiak kettős zarándoklatáról Mátraverebély-  Szentkútra és Pannonhalmára, az Esterházy János- megemlékezésekről és a szőgyéni falumisszióról. A Tanácsolóban munkajogi kérdésekre válaszol Kamoncza Márta, a Remény jogásza.

Nem maradnak el a megszokott rovatok, mint a Teremtett természet, liturgia, Molnár Tamás gondolatai az Eucharisztiáról, lesz zarándoklat Gyürki Lászlóval, a Kuckó közli a Pislákoló mécses szavalóverseny jelentkezési feltételeit, lesz keresztrejtvény, programajánlók és néhány heti útravaló gondolat, írás.