Lapajánló- a Remény idei 42. száma

Lapajánló- a Remény idei 42. száma

A Remény katolikus hetilap következő számában Albán József bevezető gondolatai buzdítanak a személyes misszióra, majd rövid betekintést nyerünk a közelmúlt eseményeibe: olvashatunk többek közt a tornai helyi templomról szóló tudományos konferenciáról, az imregi emlékünnepségről Sujánszky atya sírjánál, vagy a gútori kitelepítésekről való megemlékezésről.

Csáky Károly írásában az ipolysági papsírok körül vezeti az olvasókat, Lőrincz Aranka Saroltától pedig az ipolynyéki Idősek Napközi Otthonában tett látogatása során szerzett tapasztalatairól kapunk olvasmányos beszámolót.

Gábor Bertalan atya az augusztusi Rimini meeting – a Népek közötti barátságért címmel megrendezett nemzetközi találkozóba enged betekintést az “Élő válasz az emberi szív kérdéseire” címmel.

A Remény olvasói is beszámolnak élményeikről, életből nyert tapasztalataikról. Teret kapnak lapunkban a fiatalok is, akik Pásztor Csaba szervezésében Esterházy- zarándoklaton vettek részt.

Nem maradnak el megszokott rovataink: köztük Molnár Tamás atya elmélkedései az Eucharisztiáról, Gyürki László szíriai zarándoklata, lesz liturgia, keresztrejtvény, Kuckó és néhány további figyelemreméltó olvasmány.