Lapajánló- a Remény idei 44. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 44. száma

A Remény katolikus hetilap következő számában ismét sok különlegességgel szolgál olvasói számára.

Bevezetésként egy képzőművészeti barangolásra hív Fodor Mária: elmerülhetünk Csontváry Kosztka Tivadar Mária kútja című festményében.

Megismerkedhetünk a liturgikus öltözékek néhány darabjával, jelentőségével és szimbolikájával, a Teremtett természetben pedig Dékány Ferenc osztja meg gondolatait a termékenységről a haszonnal szemben.

A lap Ez történt rovata beszámol többek közt a restei Rózsafüzér Királynője- búcsúról, a fatimai imadélutánról Szentmárián, a báskai Szent István király- zarándoklatról Esztergomba és a zétényi kulturális napokról.

Szanyi Mária egy figyelemre méltó kiadványt ajánl az olvasók figyelmébe, mely a taksonyi kitelepítetteknek és deportáltaknak állít emléket „Engedelmességből Érte hoztuk az áldozatot…” címmel.

Ismételten lesz Kuckó, Gondolkodó, a Napraforgóban megismerkedhetünk a pozsonyi magyar ifjúságpasztoráció programjaival, illetve egy fiatalok által indított életvédő csoport munkájával.

Folytatódik Molnár Tamás atya elmélkedéssorozata az Oltáriszentségről, és nem marad el a liturgikus naptár, vasárnapi olvasmányokkal és homíliával, illetve néhány további figyelemreméltó olvasmány.