Lapajánló- a Remény idei 47. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 47. száma

A Remény katolikus hetilap következő száma a liturgikus év utolsó vasárnapján Krisztust, mint királyt köszönti. Elsőként Lormusz János osztja meg gondolatait az ünnep kapcsán.

A továbbiakban segítséget kapunk a Biblia értelmezéséhez, majd egy francia életvédő genetikus életéről, kutatásairól olvashatunk  a Teremtett természet rovatban.

A Csendkóstolóban Jakubecz Márta vezeti az olvasókat a „Jobbik rész nyomában”, s mutat rá, miként kell készülni rá, s megélni Krisztus Király országát a mindennapokban.

Beszámolót kapunk a radi vértanúkról való megemlékezésről, a németóvári ökumenikus istentiszteletről, a bodollói imatalálkozóról, és betekintést nyerünk az országos magyar katolikus karizmatikus találkozó eseményeibe.

Értékes írásokat közöl az újság olvasóinak tollából, s megtudhatjuk, miként várják az Urat és a karácsony ünnepét a pozsonyi magyar katolikus közösség tagjai, amelynek eseményeire mindenkit szeretettel várnak.

Nem maradunk vasárnapi olvasmányok és homília nélkül, lesz keresztrejtvény, s a legkisebb korosztály is megtalálja a számára megfelelő olvasmányt.