Lapajánló- a Remény idei 7. száma
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapajánló- a Remény idei 7. száma

A Remény következő számában ismét sok érdekes olvasmányt találunk. Bevezetésképpen Bozay Krisztián atya szól a mindenkori pápa küldetéséről: „Méltán fedezünk fel azonosságot az »első« és a mai kor Pétere között” – írja.

…és ne vígy minket kísértésbe – folytatódik Albán József Miatyánk imádságunkat feltáró rovata, a Gondolatok az erkölcsről rovatban pedig a homoszexualitásról olvashatunk.

Gyepes Aranka összefoglalja Csókay András budapesti idegsebész és felesége, Altay Daniella tanúságtételét, mely a közelmúltban hangzott el a pozsonyi magyar katolikus közösség szervezésében, majd a Remény főszerkesztője, Herdics György osztja meg gondolatait A Cél felé címmel.

Együtt imádkozhatunk Fausztina nővérrel, Bodzsár Gyula pedig a pontosságról szól néhány szót: Nemcsak a királyok erénye címmel. Meleg Mária a téli ködfátyol láttán így elmélkedik: „Isten örök tervében szereplünk mi is. Ő mindent lát. Világosan. Mi viszont most csak homályosan látunk. Ahogyan a ködben.”

A Testi-lelki egészségünk rovatban az agyhártyagyulladásról olvashatunk. Nem maradnak el az olvasói levelek és beszámolók, lesz keresztrejtvény, Kuckó- Gyermektollal és nagyon szép rajzokkal, könyvajánló, s végül Léleksimogató.